Appartement Blinkerd Oost

Appartement Oost is een knus en licht appartement voor vijf volwassenen. Komt u met (kleine) kinderen, dan kunnen er zes personen verblijven. Dit appartement is onlangs gerenoveerd en onder andere voorzien van vloerverwarming.

Het appartement is kindvriendelijk. Zo is er bijvoorbeeld boven een knusse bedstede, deze is geschikt voor één volwassene of twee (kleine) kinderen. Ook kunnen wij in overleg het huisje voorzien van bijvoorbeeld een kinderstoel, babybadje, box en een in hoogte verstelbaar kinderledikant. Uiteraard kunt u in het vakantieverblijf ook gebruik maken van gratis WiFi. Huisdieren zijn in dit vakantieverblijf niet toegestaan.

Indeling appartement

Er is een sfeervolle woonkamer met eethoek en open keuken. De keuken is compleet ingericht en onder meer voorzien van een vaatwasser en combi-oven. Keukenlinnen is in het huisje aanwezig. Beneden is een ruime badkamer en slaapkamer voor twee personen. In de tuin kunt u gebruik maken van onze verwarmde wasgelegenheid, voorzien van onder andere een was- en droogmachine. Buiten is een terrasje omringd door groen.

Bovenverdieping appartement Oost

bedstede boven in het huisje
De knusse bedstede is erg in trek bij de kinderen.

Boven is een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Ook is er bovenstaande gezellige bedstede. Leuk voor de kinderen of geschikt voor één volwassene. Bedlinnen is in het huisje aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen.


Prijzen appartement Oost

vanafmax.
Week€ 475€ 885
Midweek€ 295€ 475
Weekend€ 2295€ 455

De huur is inclusief bed- en keukenlinnen, gebruik internet, water & elektra en exclusief toeristenbelasting en badlinnen. Handdoeken zijn bij te huren à € 5,- per set.
U kunt de eindschoonmaak zelf doen of door ons laten verzorgen (€ 60). Wij hanteren een borg van € 60. Wilt u het huisje door ons laten schoonmaken dan wordt dit naderhand met de borg verrekend.


compleet prijsoverzicht

Beschikbaarheid vakantieverblijf

reserveren